Werkgevers en werknemers krijgen ook te maken met de economische gevolgen van de coronacrisis. Ondanks alle steunmaatregelen vindt de werkgever een ontslag soms onontkoombaar en moet er gekeken worden naar de mogelijkheden die er zijn.

Achterhoek-advocatuur staat werkgevers en werknemers bij in dit soort situaties en helpt bij het opstellen of beoordelen van van beëindigingsovereenkomsten, het overleggen over de vertrekvoorwaarden en, als het echt niet anders kan, het voeren van ontslagprocedures.

Dat doen wij voornamelijk voor ondernemers in het MKB en werknemers die in een ontslagsituatie terecht komen. Werknemers komen vaak in aanmerking voor een toevoeging, waardoor de kosten beperkt blijven tot een eigen bijdrage. (zie: hier)

Samen gaat het best. Wij helpen.

Bent u zo iemand en heeft u vragen over hoe het verder moet in uw concrete situatie? Dan willen wij u helpen op de volgende manieren:

Gratis spreekuur

Op woensdagochtend is er, van 10:00 – 12:00 een GRATIS telefonisch spreekuur voor alle  coronagerelateerde vragen op het gebied van arbeidsrecht.

20 % Coronakorting voor MKB en werknemer

Werkgevers uit het MKB en werknemers krijgen bij ontslagzaken gedurende de coronacrisis een korting van 20% op het gangbare uurtarief.

VSO beoordelen zonder hoge kosten

Werknemers kunnen een beëindigingsovereenkomst laten beoordelen en daarover advies krijgen tegen veelal zeer geringe kosten, vaak zelfs zonder dat het de werknemer iets kost.