mr. Richard de Lange, advocaat

Hartelijk welkom,

U bent terechtgekomen op de website van Achterhoek Advocatuur. Misschien bent u op deze pagina terechtgekomen omdat u op zoek bent naar een advocaat.

Vanuit ons kantoor in Terborg bedient Achterhoek Advocatuur de gehele Achterhoek en bieden wij rechtsbijstand aan ondernemingen en privépersonen uit onze regio. Als het tot een procedure komt zal dat veelal plaatsvinden voor de rechtbank Gelderland, welke zitting plaatsen kent in Zutphen en Arnhem.

Ik kom nog regelmatig in de omgeving van Winterswijk om mijn daar gevestigde cliënten te bezoeken.

U kunt bij ons terecht voor (grensoverschrijdend) arbeidsrecht, ondernemersrecht, incasso’s, andere zaken met een grensoverschrijdend karakter (bijvoorbeeld Duitsland) en zaken die betrekking hebben op onroerende zaken, waaronder het huurrecht. Uiteraard kunt u mij voor een eerste beoordeling van uw wens of probleem vrijblijvend telefonisch benaderen. (0315-711395).

Meer informatie vindt u op de andere pagina’s van deze website.

L

Tot de herfst van 2018 heb ik, onder de naam LPL Advocaten (nog eerder: de Lange, Peters & Langereis) met meerdere andere advocaten samengewerkt in Winterswijk en Zevenaar.

Archief

Van dat kantoor beheer ik het archief. Dat wil zeggen dat voormalige cliënten van de in LPL advocaten samenwerkende collega’s bij mij terecht kunnen voor informatie over in die periode behandelde dossiers en daaruit, voor zover aanwezig, ook afschriften kunnen ontvangen.

In principe worden de documenten en gegevens gedurende een periode van 10 jaar na afsluiting van het dossier bewaard.

Ik vraag uw begrip dat u zich, voorafgaand aan de verstrekking van informatie, als (voormalige) cliënt of een ander die rechtmatig toegang heeft tot de informatie, zult moeten legitimeren. In verband daarmee kan er geen telefonische informatie worden verstrekt.

Aan het raadplegen van het archief zijn kosten verbonden, die onder meer afhangen van de vraag of de opgevraagde stukken digitaal beschikbaar zijn of uit ons externe archief moeten komen.